Työnohjaus

Tarjoamme työnohjausta ryhmille ja myös koulutuksellista työnohjausta julkisen ja yksityisen terveydenhuollon tarpeisiin.  Työnohjaus sopii kaikille – ryhmille ja työyhteisöille – jotka haluavat oppia ja kehittyä työssään!

Työnohjaus on tavoitteellista oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, ja sen tarkoitus on lisätä työn laatua, edistää työhyvinvointia ja tukea ammatillista kasvua. Ryhmässä omaan työhön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden avoin ja luottamuksellinen yhdessä tutkiminen, ajatusten jäsentäminen sekä vaihtoehtoisten näkökulmien rakentuminen motivoi ja tekee työstä sujuvampaa. Työnohjaus on toimiva väline ammatilliseen kasvuun.  Räätälöimme työnohjausta ryhmille organisaation ja työryhmän ajankohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Koulutuksellinen työnohjaus on oppimisprosessi, jossa tavoitteena on teorian ja käytännön integroituminen toisiinsa. Opittu alkaa siirtyä jo oppimisprosessin aikana käytännön työhön. Työskentely on tavoitteellista sekä koulutuskokonaisuuden että osallistujien yksilöllisten tavoitteiden suuntaisesti. Räätälöimme koulutus- ja työnohjauskokonaisuuden juuri organisaationne ja työryhmänne tarpeita vastaavaksi.

Onpa koulutus- ja/tai työnohjaustarpeenne suuri tai pieni, pyrimme tarjoamaan teille tilanteeseenne ja tavoitteisiinne sopivaa kokonaisuutta. Kysy lisää työnohjauspalveluista ja niiden hinnoittelusta. Seuraa myös ajankohtaista koulutustarjontaamme tai pyydä yksilöllinen tarjous ajankohtaisiin tarpeisiinne.