Koulutus

Koherentti tarjoaa tieteelliseen tietoon ja tutkimukseen pohjautuvaa koulutusta psykologisista ongelmista ja niiden hoidosta. Kouluttajamme ovat kokeneita alansa ammattilaisia.

Voit myös tilata Koherentin asiantuntija vastaamaan organisaatiosi koulutustarpeisiin. Koulutamme sovitusta aiheesta tiedolla ja taidolla. Koulutuksia voidaan räätälöidä tai valita seuraavista teemoista:

  • Hyvä Uni
  • Jaksaminen
  • Tunteet ja tunnetyöskentely
  • Mindfulness ja stressinhallinta

Koulutusiltamat

Koherentti järjestää säännöllisesti iltamia, joissa mielenterveyden ammattilaiset kerääntyvät yhteen kiinnostavien ilmiöiden äärelle. Iltamat alkavat Koherentin lyhyehköllä alustuksella illan aiheesta ja jatkuu yhteisellä keskustelulla. Iltamissa on tilaisuus pohtia psykologisia ilmiöitä yhdessä kollegojen kanssa sekä verkostoitua muiden Pirkanmaalaisten ammattilaisten kanssa.


MIKÄ ON MIELEN MERKITYS MENESTYKSESSÄ?
TO 20.2.2020 klo 18.00 Tampereella, Kuninkaankatu 32

Aikaansaaminen, tavoitteellisuus ja menestys. Oletko pysähtynyt miettimään näitä teemoja omassa elämässäsi tai asiakkaidesi kanssa? Onko sinulle selkeää miten mieli toimii tavoitteiden saavuttamiseksi? Haluaisitko löytää uusia näkökulmia asiaan?

Aapo Kilpeläinen (psykologi, psykoterapeutti YET) lähestyy aihetta kilpaurheilun psyykkisen valmennuksen kautta. Viitekehyksinä urheilupsykologia, kognitiivinen psykoterapia, kehitys- ja sosiaalipsykologia. Luennon tarkoitus on tuoda esiin psykologisia tekijöitä, jotka tutkitusti vaikuttavat urheilijan kehitykseen ja pärjäämiseen niin harjoittelussa kuin kilpailuissakin.  Kilpaurheilun psyykkisen valmennuksen periaatteita ymmärtämällä voi löytää välineitä muidenkin elämän osa-aluiden tavoitteellisessa toiminnassa.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan mielenkiintoisesta aiheesta sekä nauttimaan kollegoiden tapaamisesta rennossa ilmapiirissä!

Osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaathan paikkasi 17.2.2020 mennessä! Ilmoittaudu tästä!

Hinta: 40 €